Pärnu

Vietä rentouttava kylpyläloma

Pärnu on suosittu kylpylä- ja rantalomakaupunki Itämeren rannalla, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Merellinen Pärnu muuttuu kesäisin rantaparatiisiksi, jossa on ihana vaalea hiekkaranta ja iloinen lomatunnelma. Kaupunki tunnetaan myös monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksistaan. Hyvä ruoka, edulliset ostokset ja etenkin kesäisin vilkas yöelämä houkuttelevat kävijöitä.

Räätälöidyt ryhmämatkat

Järjestämme ryhmille myös räätälöityjä matkoja toivomiinne kohteisiin teille sopivana ajankohtana. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen matka lähelle tai kauas. Soita ja ota yhteyttä!

Pärnun-matkat

Tarjoamme kylpylämatkoja Pärnuun puolihoidolla. Pakettiin kuuluu majoitus 2 hengen huoneissa, 3 hoitoa/päivä ja lääkärin tarkastus. 1 hengen huone tai lisävuode ovat saatavissa lisämaksusta.

Lähdemme Joensuusta aamulla klo 5 ja olemme perillä illalla noin klo 18–19. Olethan lähtöpaikalla vähintään 10 minuuttia ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Pärnun matkoilla mukana on linja-auto, jolla hoidamme päiväkuljetukset. Matkatavaroita voi säilyttää autossa perille saakka, joten voit nauttia myös laivamatkasta rennosti.

Medical Spa 490 € Resort Hotel 590 € Paradiis 580 € Viiking 490 € Tervis 560 € Wasa 440 €

JOULUKSI KYLPYLÄÄN 21.-27.12.
hoidot varattavissa myös jouluviikolla, hotellit  alk. 440 €
Medical Spa (Puistotalo) täysihoidolla 490 €, Tervis 560 €  Paradiis 580 €
 

Tässä esimerkiksi Tervis Kylpylähotellin Jouluaaton ohjelma.Tässä Estonia Medical Span Jouluohjelma.

Lue lisää Pärnun hotelleista

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pärnu

Pärnu