Bussit ja muut autot

Laadukas ajokalusto

Viihtyisissä ja nykyaikaisissa busseissa ja tilataksissa matkustat mukavasti ja turvallisesti. Tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä!

Ford Transit taksi 

8 matkustajaa + kuljettaja (invavarustus)

Kuljettajan lisäksi Ford Transit -tilataksiin mahtuu enintään 8 matkustajaa. Autossa on paarivarustus ja pyörätuoli, joten myös Kela-kuljetukset onnistuvat. 2-pilarisen, turvallisen takalaitanostimen ja monipistevöiden ansiosta myös liikuntarajoitteiset voivat matkustaa turvallisesti.

Volvo 9700 HD vm. 2009

50 matkustajalle

Tämän 50-paikkaisen kaunokaisen varustukseen kuuluvat ilmastointi, WC, radio, CD/DVD-soitin, 2 kattonäyttöä ja jääkaappi. Autossa on turvavyöt, säädettävät istuimet ja lukuvalot. Kaikilla istuinpaikoilla on sähköpistokkeet 220 v inventterin kautta kännykän, tabletin ja tietokoneen virranlähteeksi. Tavaratilat matkatavaroille löytyvät matkustamon alapuolelta. Tyylikkäässä kolmiakselisessa Volvossa on myös väljät jalkatilat, ABS-jarrut, ASR-luistonesto sekä paljon muuta.

Volvo 9700 HD vm. 2008 Volvo 9700 HD vm. 2008 sisältä

Scania Irizar PB vm. 2003

50 matkustajalle

50-paikkaisen Scania Irizar PB:n varustukseen kuuluvat ilmastointi, WC, radio, CD- ja DVD-soitin ja jääkaappi. Autossa on turvavyöt, säädettävät istuimet ja lukuvalot kaikille matkustajille. Matkustamon alapuolella on tilava tavaratila matkatavaroille. Auton varustukseen kuuluu myös kuljettajan alkolukko. Scania Irizar PB valittiin Euroopassa vuoden linja-autoksi vuonna 2004.

Scania Irizar PB linja-auto Scania Irizar PB sisältä

Volvo 9900 HD B11R EURO 6 2015

50 matkustajalle

50-paikkaisen Volvo HD:n varustukseen kuuluvat ilmastointi, WC, radio, CD- ja DVD-soitin ja jääkaappi. Autossa on turvavyöt, säädettävät istuimet ja lukuvalot kaikille matkustajille. Matkustamon alapuolella on tilava tavaratila matkatavaroille. Tässä 13 metrisessä Volvossa on mukavasti myös jalkatilaa kaikille matkustajille ja Euro 6 luokan dieselin päästöt ovat huippuluokkaa.