Bussit ja muut autot

Laadukas ajokalusto

Viihtyisissä ja nykyaikaisissa busseissa ja tilataksissa matkustat mukavasti ja turvallisesti. Tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä!

Mercedes Benz Sprinter

8 matkustajaa + kuljettaja (invavarustus)

Kuljettajan lisäksi Mercedes Benz Sprinter -tilataksiin mahtuu enintään 8 matkustajaa. Autossa on paarivarustus ja pyörätuoli, joten myös Kela-kuljetukset onnistuvat. 2-pilarisen, turvallisen takalaitanostimen ja monipistevöiden ansiosta liikuntarajoitteiset voivat matkustaa turvallisesti.

Mercedes Benz Sprinter minibussi minibussi sisältä

Volvo 9700 HD vm. 2009

50 matkustajalle

Tämän 50-paikkaisen kaunokaisen varustukseen kuuluvat ilmastointi, WC, radio, CD/DVD-soitin, 2 kattonäyttöä ja jääkaappi. Autossa on turvavyöt, säädettävät istuimet ja lukuvalot. Kaikilla istuinpaikoilla on sähköpistokkeet 220 v inventterin kautta kännykän, tabletin ja tietokoneen virranlähteeksi. Tavaratilat matkatavaroille löytyvät matkustamon alapuolelta. Tyylikkäässä kolmiakselisessa Volvossa on myös väljät jalkatilat, ABS-jarrut, ASR-luistonesto sekä paljon muuta.

Volvo 9700 HD vm. 2008 Volvo 9700 HD vm. 2008 sisältä

Scania Irizar PB vm. 2003

50 matkustajalle

50-paikkaisen Scania Irizar PB:n varustukseen kuuluvat ilmastointi, WC, radio, CD- ja DVD-soitin ja jääkaappi. Autossa on turvavyöt, säädettävät istuimet ja lukuvalot kaikille matkustajille. Matkustamon alapuolella on tilava tavaratila matkatavaroille. Auton varustukseen kuuluu myös kuljettajan alkolukko. Scania Irizar PB valittiin Euroopassa vuoden linja-autoksi vuonna 2004.

Scania Irizar PB linja-auto Scania Irizar PB sisältä