Lappi

Vietä kaikkien aikojen loma Lapissa

MATKUSTUSRAJOITUKSISTA JOHTUEN LAPIN MATKAT ON PERUUTETTU


Lappi tarjoaa ikimuistoisia lomaelämyksiä ympäri vuoden. Ainutlaatuinen luonto, monipuoliset aktiviteetit ja upeat kohteet houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Lapissa voit lumoutua taivaan tulista, rakastua ruskaan tai ihailla sydäntalven sinisiä hetkiä. Järjestämme valmiita Lapin-matkoja. joihin sisältyvät majoitus, kuljetukset, ruoat ja ohjelmapalvelut. Kysy lisää!

Äkäslompolo

Äkäslompolon kylä Ylläksellä lumoaa aitoudellaan ja rentoudellaan. Kylän ytimestä löytyvät niin erikoisliikkeet, kauppakeskus sekä perinteikkään kaunis hotelli Lapland Hotel Äkäshotelli.
Lapland Hotel Äkäshotelli tarjoaa kaikkea hyvään oloon, aktiiviseen lomaan ja kokoukseen Äkäslompolon aidossa kylätunnelmassa. Perinteisessä Pirtukirkossa huippuartistit tanssittavat kansaa pikkutunneille, kun taas Pirtun Kellarista sekä Pirtun Parvelta löytyvät kylän parhaat jatkopaikat. Hotellissa on panostettu erilaisiin hemmotteluhoitoihin ja liikunnan sekä kuntosalin vastapainoksi tarjolla on saunaosaston virkistyspalveluita.
Seitsemän tunturin taika avautuu koko matkaseurueelle huikeina harrastusmahdollisuuksina ympäri vuoden. Ladut ja kelkkareitit lähtevät pihasta, ja muut menovinkit löytyvät Lomamestarimme laatimista ohjelmista. Talvisin voit esimerkiksi lähteä retkelle revontulten maailmaan ja syksyisin suunnata naapurituntureihin.

Olet sydämellisesti tervetullut vieraaksi