Haapsalu   

Viihtyisä merenrantakaupunki länsirannikolla

Lähde mukaan tutustumaan uuteen matkakohteeseen, Haapsaluun. Haapsalu on pieni, romanttinen ja idyllinen merenrantakaupunki, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Tallinnasta. Paikka tunnetaan parantavista mudista, lämpimistä tuulista, meren rannalle johtavista kaduista sekä meriheinän reunustamista laajoista lahdista, mitkä ovat houkutelleet kävijöitä jo 1800-luvun alusta lähtien. Haapsalu sopii lomakohteeksi myös hiljaisuutta ja rauhaa kaipaavalle.

Järjestämme räätälöityjä ryhmämatkoja toiveiden mukaan. Soita ja ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen matka suosittuun kylpyläkaupunkiin.

Kylpylähotelli Thalasso Spa Fra Mare
puolihoito paketilla alk.  470 €

 

Thalasso Spa Fra Mare on kylpylähotelli, joka sijaitsee meren rannalla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Haapsalun keskustasta. Ympäröivä mäntymetsä tuo ympärille miellyttävää luonnonrauhaa ja vehreyttä.

Hotelli on samanaikaisesti sekä kodikas että nykyaikainen. Monipuolisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi à la carte -ravintola, aulabaari, spa-huoneet, Thalasso Beauty World, Day Spa -sauna ja -allasosasto sekä kuntosali ja myymälä. Bergfeldt-ravintola tarjoaa makuja eri maiden keittiöistä ja virolaisen ruokakulttuurin parasta antia.

Lisätietoja ja varaukset

Puh. 0500 558 519