Pärnu

Vietä rentouttava kylpyläloma

Pärnu on suosittu kylpylä- ja rantalomakaupunki Itämeren rannalla, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Merellinen Pärnu muuttuu kesäisin rantaparatiisiksi, jossa on ihana vaalea hiekkaranta ja iloinen lomatunnelma. Kaupunki tunnetaan myös monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksistaan. Hyvä ruoka, edulliset ostokset ja etenkin kesäisin vilkas yöelämä houkuttelevat kävijöitä.

Räätälöidyt ryhmämatkat

Järjestämme ryhmille myös räätälöityjä matkoja toivomiinne kohteisiin teille sopivana ajankohtana. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen matka lähelle tai kauas. Soita ja ota yhteyttä!

Pärnun-matkat

Tarjoamme kylpylämatkoja Pärnuun puolihoidolla. Pakettiin kuuluu majoitus 2 hengen huoneissa, 3 hoitoa/päivä ja lääkärin tarkastus. 1 hengen huone tai lisävuode ovat saatavissa lisämaksusta.

Lähdemme Joensuusta aamulla klo 5 ja olemme perillä illalla noin klo 18–19. Olethan lähtöpaikalla vähintään 10 minuuttia ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Pärnun matkoilla mukana on linja-auto, jolla hoidamme päiväkuljetukset. Matkatavaroita voi säilyttää autossa perille saakka, joten voit nauttia myös laivamatkasta rennosti.

Medical Spa alk: 380€ € Resort Hotel 540 € Paradiis 490 € Viiking 470 € Tervis 460 €


*********************************************************************


*********************************************************************Katso koko vuoden muut Pärnun matkat kohdasta Ajankohtaista.

Lue lisää Pärnun hotelleista

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pärnu

Pärnu